Bezoek het VMS Plein op de InfraTech

Van 17 tot en met 20 januari nemen wij samen met zes van onze leden deel aan de InfraTech. We vormen het VMS Plein in hal 5 samen met De Krom (V&L Handelsonderneming, stand 5.220), aannemingsbedrijf Van der Meer (stand 5.221), SKG-IKOB (stand 5.222), Nimatech (stand 5.223), Van Beek Infra Groep (stand 5.224) en De Schans (stand 5.225).
Iedereen is van harte welkom op het VMS Plein om de stands te bekijken of met een kopje koffie even bij te praten met collega’s of relaties.
De InfraTech 2017 heeft dit jaar het thema ‘Slim verbinden’. Hal 5 herbergt het subthema ‘Openbare Ruimte en Mobiliteit’, waar u ook het VMS Plein vindt.

Actie gratis lidmaatschap
Wij verloten onder de bezoekers, die een visitekaartje achterlaten in de VMS-stand, één (aspirant) lidmaatschap voor een jaar ter waarde van € 500 voor nieuwe leden en eenmaal een korting van € 500 op de contributie voor een organisatie die al lid is van de VMS. Indien u mee wilt dingen naar deze prijs, bezoek dan het VMS Plein.

VMS borrel
Op woensdagmiddag 18 januari organiseren wij tussen 17.00 tot 19.00 uur de VMS borrel op het VMS Plein. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Dit is dé plek om te netwerken en met betrokkenen uit de branche van gedachten te wisselen over actuele thema’s. Iedereen die de bestratingsbranche een warm hart toedraagt, ontvangen wij graag op het VMS Plein!

Word hier lid van VMS