Uitnodiging regionale bijeenkomst Certificering Straatwerk

Bent u betrokken bij de kwaliteit van de openbare ruimte? Dan heeft u vast ook gehoord dat de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9334 Straatwerk er inmiddels is en een aantal bedrijven het certificaat al hebben behaald. Er zijn zelfs al verschillende gemeenten, die de BRL voorschrijven in hun bestekken.

De VMS nam het initiatief tot deze BRL en om u te informeren over de BRL 9334 Straatwerk organiseert de VMS een regionale bijeenkomst zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst op

22 april  in het gemeentehuis van Schouwen- Duiveland, Laan van St. Hilaire 2 in Zierikzee

De BRL vormt de basis voor de certificering van bestratingsbedrijven. Met de certificering wordt goed en verantwoord straatwerk onderscheidend en zichtbaar gemaakt voor opdrachtgevers, ontwerpers en gebruikers.

Tijdens de bijeenkomst komen allerlei aspecten rond de BRL Straatwerk aan de orde: Wat is de ambitie vanuit de VMS? Wat zijn de wettelijke kaders en wat is de verantwoordelijkheid van opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van arbeidsomstandigeheden? Wat zijn de consequenties wat betreft inhoud, uitvoering en procescontroles? En wat leveren procesverbetering en kwaliteitsborging u op?

Kortom, een heel interessant programma, waar alle vragen rond de BRL beantwoord worden.
Daarnaast is er een informatiestand van een certificerende instelling (IKOB-BKB) aanwezig.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.
U kunt zich hier aanmelden. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging met alle details.

U mag deze bijeenkomst niet missen, dus meld u aan!
Wij ontvangen u graag op één van de bijeenkomsten.

Henk Legger

Voorzitter VMS

Word hier lid van VMS