VMS en CROW organiseren gezamenlijk kennissessies BRL 9334

Gezamenlijk met de CROW verzorgt de VMS 2 kennissessies over de BRL 9334 Straatwerk tijdens de Infra Relatiedagen Hardenberg. Infra Relatiedagen Harderberg is een netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al 16 jaar lang vormt deze driedaagse vakbeurs, die gehouden wordt in de Evenementenhal Hardenberg, een ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.
De beurs is op 2, 3 en 4 februari elke dag geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur.

De kennissessies vinden plaats op dinsdag 2 februari van 14.00 tot 14.30 uur en op donderdag 4 februari van19.30 tot 20.00 uur in Vergaderzaal 2.
In 2014 is de nieuwe Beoordelingsrichtlijn 9334 ‘Straatwerk’ vastgesteld. Vanaf nu kunnen bestratingsbedrijven zich laten certificeren en hun straatwerk met externe kwaliteitsborging aanbieden. De beoordelingsrichtlijn is ontwikkeld op initiatief van de VMS met als doel om goed en verantwoord straatwerk zichtbaar en onderscheidend te maken.
Deze kennissessies gaan over de eerste praktijkervaringen een jaar na introductie van de beoordelingsrichtlijn. In de presentatie komt onder andere aan bod wat er verandert op het gebied van de opleidingseisen voor stratenmakers, arbo- en veiligheidsaspecten en het gebruik van hulpmiddelen.

Meld u hier aan voor de kennissessies.

Word hier lid van VMS