CO2-platform

De VMS is in het kader van duurzaam werken en het verminderen van de CO2-uitstoot een initiatief gestart om bedrijven, aannemers en gemeentes de mogelijkheid te geven depots uit te wisselen.
De VMS biedt de mogelijkheid om alle daarvoor benodigde informatie beschikbaar te stellen. U kunt aangeven hoeveel ruimte op welke locatie u tegen welk tarief beschikbaar stelt. Er is ook mogelijkheid een foto van het beschikbare depot te plaatsen.
U kunt hier ook gebruik van maken als u geen lid bent van de VMS.
Indien u uw depot beschikbaar stelt, dan kunt u zich hier voor dit initiatief aanmelden. Wij zorgen dan dat uw depot wordt toegevoegd aan het overzicht.
Als u gebruik wilt maken van een depot, neemt uzelf contact op met de desbetreffende organisaties.

Deelname aan dit initiatief geldt als criterium voor de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een meetinstrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij het uitvoeren van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en duurzame energie.

Voor vragen kunt een mail sturen naar co2initiatieven@modernstraatwerk.nl

Op onderstaande kaart ziet u de locaties van depots die beschikbaar zijn. Als u op een locatie klikt, ziet u gedetailleerde informatie.

Op onderstaande kaart ziet u alle beschikbare depots

veenendaal, nieuweweg 223

Op deze lokatie is het kantoor van de VMS gevestigd....

Meer informatie
Klik op een punt op de kaart om meer informatie te lezen.
Heeft u ruimte over?

Heeft u (opslag)ruimte ter beschikking en wilt u ook op deze pagina vermeld worden? Vul dan dit aanmeldformulier in.

Inloggen