Aannemingsbedrijf Van der Meer BV

logo Van der Meer kwaliteit en zekerheid (2) hoge resolutie

Contactgegevens

Verbreepark 23
2731 BR BENTHUIZEN
T 079 3420601
F 079 3424801
www.vdmbv.com
info@vdmbv.com

Contactpersoon

Joris van der Meer (Algemeen directeur)
Rob van der Meer (Technisch directeur)
T 079 3420601
E joris@vdmbv.com
E rob@vdmbv.com

Omschrijving

Aannemingsbedrijf Van der Meer BV is gevestigd aan het Verbreepark 23 te Benthuizen (tussen Zoetermeer en Boskoop aan de N209) en is een modern, innovatief en duurzaam bedrijf. Tevens zijn er nevenvestigingen in Rotterdam en Den Haag.
Met meer dan 50 vaste vakmensen hebben wij een multidisciplinair team voor werkzaamheden in de buitenruimte. We kunnen een globale verdeling maken tussen Infra, Sport en Groen: machinaal en traditioneel straatwerk, riool aanleg en reconstructie, Bouw- en Woonrijp maken. Waterwerken zoals aanleg en onderhoud van beschoeiingen, damwanden, watergangen. Aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden, compleet sportparkenbeheer. Groenrevitalisatie, aanleg en onderhoud van stadsparken en recreatieprojecten. Specialist in binnenstedelijk gebied. Wij zijn bekend met contractvormen als de UAV/RAW, UAV-GC en Bouwteam.

Het bedrijf is in 1953 opgericht en levert al bijna 70 jaar Kwaliteit en Zekerheid voor onze opdrachtgevers. De kwaliteit wordt geborgd door een up-to-date machinepark, (zelf)opgeleide vaklieden en zekerheid door een uitgebreide certificering. Momenteel bestaat de directie uit Rob en Joris van der Meer, de 3e generatie.


Inloggen