Aannemingsbedrijf Van der Meer BV

logo Van der Meer kwaliteit en zekerheid (2) hoge resolutie

Contactgegevens

Verbreepark 23
2731 BR BENTHUIZEN
T 079 3420601
F 079 3424801
www.vdmbv.com
leo@vdmbv.com

Contactpersoon

Leo van der Meer (Directeur)
Joris van der Meer (Hoofd bedrijfsbureau)
T 079 3420601
E leo@vdmbv.com

Omschrijving

Aannemingsbedrijf Van der Meer BV is gevestigd aan het Verbreepark 23 te Benthuizen (tussen Zoetermeer en Boskoop aan de N209) en is een modern, innovatief en duurzaam bedrijf, goed gefaciliteerd met moderne bedrijfsruimten, kantoren, parkeerplaatsen en buitenterrein. Tevens zijn er nevenvestigingen in Rotterdam en Den Haag.
Het bedrijf is in 1953 opgericht en levert al meer dan 60 jaar Vakwerk, Kwaliteit en Zekerheid voor onze opdrachtgevers. Hiertoe zijn we breed gecertificeerd en geoutilleerd. Momenteel wordt de directie bijgestaan door een 3-koppig managementteam en inmiddels zijn we samen met de collega’s in het bedrijf met meer dan 50 medewerkers aan het werk. Joris van der Meer is momenteel Hoofd bedrijfsbureau en beoogd opvolger.
Wij zijn deelnemer binnen het Convenant Rotterdam en de Stichting Rondom GWW, die het Convenant uitrolt. Inmiddels zijn we vertrouwd geraakt met de uitvraag door de opdrachtgevers op basis van UAV-GC en veel projecten in uitvoering zijn op basis van Engineering & Construct en Design & Construct.
De werkzaamheden van het bedrijf zijn al jaren zeer gevarieerd. We kunnen een globale verdeling maken tussen civieltechnische- (Infra) en cultuurtechnische (Groen) werkzaamheden, als volgt onderverdeeld: machinaal straatwerk, traditioneel straatwerk, aanleg en onderhoud rioleringen, onderhoud bruggen, kaden & tunnels, beschoeiingen en damwanden, onderhoud watergangen, groenvoorzieningen, sportvelden & recreatieprojecten en tot slot het bouwrijp maken van bouwterreinen.


Word hier lid van VMS