Bolkesteijn Infrastructuur BV

Contactgegevens

Alteveer 70, 7907 GA
Postbus 172, 7900 AD
Hoogeveen
T 06 42 17 27 81
www.bolkesteijn.com
info@bolkesteijn.com

Contactpersoon

Xavry Bolkesteijn (directeur)
T 06 42 17 27 81
E x.bolkesteijn@bolkesteijn.com

Omschrijving

Bolkesteijn Infrastructuur is een jong en dynamisch bedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is in de Grond-, Weg-, en Waterbouw. Bolkestein Infrastructuur toont ook vakmanschap in de particuliere sector door de levering van zand, grond, grind, hout en alle soorten bestratingsmaterialen.
Het werkgebied bestaat voornamelijk uit Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Indien gewenst is Bolkesteijn Infrastructuur in heel Nederland inzetbaar.

De werkzaamheden worden zo kwalitatief, veilig, gezond en milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd. Hierdoor zijn wij een VCA** & ISO9001 gecertificeerd bedrijf. Met een gemotiveerd team van circa 25 vakmannen voeren wij dagelijkse klussen tot grotere infraprojecten uit voor onze opdrachtgevers waaronder provincies, gemeentes, waterschappen en bedrijven.
Omdat meer dan 60% van onze straatmakers gediplomeerde vakmannen zijn, zijn wij een SEB Erkend Bestratingsbedrijf. Om deze certificering jaarlijks opnieuw te behalen hebben wij constant leerlingen in dienst die een opleiding volgen. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit van hun straatwerk waarborgen.
Door middel van goede communicatie dragen wij zorg voor een goede en spoedige uitvoering van de projecten. Ook klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel. Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn hebben wij een aantal leermeesters in dienst. Deze bieden de leerlingen weer een aantal doorgroeimogelijkheden.


Word hier lid van VMS