GPS-Buddy Nederland BV

Contactgegevens

Transistorstraat 100
1322 CH Almere
T 036 538 28 80
www.gps-buddy.com
info@gps-buddy.com

 

Contactpersoon

Carola Rijnbeek (Marketing manager)
Jörgen Visser (Accountmanager)
T 036 538 28 80
E c.rijnbeek@gps-buddy.com

 

Omschrijving

GPS-Buddy is pionier op het gebied van fleetmanagement systemen. In 2003 opgericht door een tweetal passionele en gedreven ondernemers die een gat in de markt zagen, uitgegroeid tot een internationaal opererende en florerende organisatie met inmiddels een jarenlange expertise op het gebied van fleetmanagement systemen, actief in 22 landen. Zij hebben ruim 1600 bedrijven mogen verwelkomen als klant met tezamen meer dan 36.000 voertuigen, uitgerust met hun systemen.

Ruim 70 medewerkers bouwen dagelijks aan het succes van de GPS-Buddy BV. Zij stellen zich ten doel om hun platte organisatiestructuur met korte en directe lijnen internationaal uit te bouwen. De bedrijfscultuur is informeel  maar sterk prestatiegericht. GPS-Buddy wil voor haar medewerkers een aantrekkelijke werkgever zijn.

Ons team
Naast een eigen productiefaciliteit hebben zij een internationaal Research & Development team en een ervaren sales team. Verder hebben zij een professionele servicegroep en een meertalige support-en helpdesk. Het GPS-Buddy hoofdkantoor, inclusief directie en ondersteunende diensten zijn gevestigd in Nederland, Almere. Onze organisatie biedt een groot voordeel voor internationaal georiënteerde en georganiseerde bedrijven; service en support kan snel en vakkundig door lokale partners worden verzorgd en de invulling van Europese overeenkomsten wordt centraal gecoördineerd.

Onze partners
In 2006 heeft GPS-Buddy een Joint-venture gesloten met GARMIN International Inc. Dit heeft geresulteerd in een synergetische samenwerking tussen 2 ervaren spelers waardoor koppeling tussen de beider systemen eenvoudig te realiseren is. Daarnaast hebben zij partnerships gesloten met landelijke Telecomproviders waardoor de beste dataverbindingen mogelijk zijn tegen de laagste flatfee prijzen.

Hun partners onderstrepen de professionele en vooruitstrevende bedrijfscultuur en bieden de gebruikers een betrouwbare combinatie voor het optimaal managen van hun complete ‘vloot’, assets en werknemers.


Word hier lid van VMS