Henken Infra

Contactgegevens

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal
T 0318 512 176
www.henken.nl
gert@henken.nl

Contactpersoon

Gert Henken (Directeur)
T 0318 512 176
M 0621 81 80 07
E gert@henken.nl

Omschrijving

Henken is opgericht in 1932. Henken begon als transportonderneming en breidde dit later uit met een groothandel in bestratingsmaterialen en sierbestrating voor de particuliere markt.

Henken is een hecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis met op dit moment zo’n 25 medewerkers. Als sierbestratingspecialist hebben zij het grootste assortiment in de regio Veenendaal en ver daarbuiten. Henken levert niet alleen aan hoveniers, stratenmakers en tuinarchitecten maar ook particulieren helpen zij graag verder met een compleet pakket aan sierbestrating en tuinmaterialen.

Op gebied van de infra biedt Henken een groot assortiment voor professionele verwerkers en adviseren ze architecten en beheerders van de openbare ruimte bij het maken van hun keuze. Veel van de materialen die zij voor de grond-, weg- en waterbouw leveren zien het opslagterrein in Veenendaal nooit. De reden hiervan is de transportpoot. Rechtstreekse leveringen van fabrikant naar eindverbruiker maakt Henken snel, flexibel, milieubewust en prijsbewust.

Bij het familiebedrijf werkt alleen gespecialiseerd personeel met een hart voor stenen. De adviseurs denken graag met u mee. Ze kunnen u alles vertellen over kwaliteit, toepassing en combineren van producten. Omdat Henken circa 80% van de producten op de Nederlandse markt in haar assortiment heeft, zal een advies zelden beperkt worden door merk of fabrikantnaam.

Voor het maken van een goede keuze bieden zij verschillende middelen. Hun productdatabase bevat technische informatie en productafbeeldingen. Voor inspiratie kunt u terecht in hun referentiemodule en tenslotte bieden zij voor de professionele voorschrijver een service om bestekteksten te downloaden.


Inloggen