Nimatech BV

logo_nimatech_rgb_klein

Contactgegevens

Baardmeesweg 39b
3899 XT ZEEWOLDE
T 036 53 58 030
F 036 53 58 038
www.nimatech.nl
info@nimatech.nl

Contactpersoon

Matthijs Nieuwenhuis (Directeur)
T 036 53 58 030
E info@nimatech.nl

Omschrijving

Machinaal bestraten?
Nimatech levert machines voor machinaal straatwerk. Voor bestraten van klinkers, tegels of andere beton of gebakken stenen heeft Nimatech de Hunklinger bestratingsklemmen en Nimatech Vacuüm machines.

Meedenken
Nimatech wilt graag met u meedenken als het gaat om machinaal straten. Bij aflevering van een bestratingsmachine of vacuüm product helpen wij u graag op weg zodat u onze producten naar hun volledigheid kunt gebruiken. Mochten er later toch nog vragen zijn over de werking van ons product, staan wij graag weer voor u klaar.
Maar ook als u een oplossing zoekt waar onze huidige producten geen volledig antwoord bieden, zoeken we graag met u naar de mogelijkheden voor een juiste aanpak van het probleem.
Om marktleider te blijven zijn wij constant deze systemen aan het ontwikkelen voor veelzijdig en optimaal gebruik in de staatmakers branche. Daarnaast zijn wij een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan.
Ook voor niet straatmaker/GWW gerelateerde vacuüm hijs vraagstukken kan Nimatech de oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het heffen van platen van hout of kunststof panelen.

Informatie portal
Daarnaast is Nimatech ook een portal voor informatie wat betreft machinaal straten, dit doen we met advisering naar de straatmakers maar zeker ook richting steenfabrikanten, aannemers en anderen die te maken hebben met de aanleg van bestrating. Het verstrekken van informatie begint bij onze website en gaat door tot en met theoretische en praktische cursussen in en rond ons pand in Zeewolde of bij u op locatie.

Als u een vraag heeft, onderdelen wilt bestellen of een afspraak wilt maken voor een reparatie bel dan naar ons vaste telefoonnummer: 036 – 53 58 030. Vraagt u dan naar Bertjan, hij kan dan uw bestelling of vraag direct in behandeling nemen.


Inloggen