Willemsen Infra BV

Contactgegevens

Alendorperweg 2a
3451 GM Vleuten
T 030 290 14 48
www.willemseninfrabv.com
info@willemseninfrabv.com

Contactpersoon

Gaby Willemsen
T 030 290 14 48
E gwillemsen@willemseninfrabv.com

Omschrijving

Willemsen Infra BV is een allround bedrijf op het gebied van infra. Al jarenlang werkt Willemsen Infra BV met enthousiasme aan diverse projecten in de grond-, weg- en waterbouw.
Zij voeren al enige jaren calamiteitwerkzaamheden uit voor o.a. Gemeente Rhenen en Gemeente Utrecht. Zij herstellen, onderhouden en realiseren vakkundig riolering, straat- en saneringswerkzaamheden.

Snelheid, deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiency en netheid zijn kernwoorden.
Hans Willemsen nam in het verleden de stap voor zichzelf te beginnen als onderaannemer in bestratingwerken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich langzaam maar zeker doorontwikkeld tot hoofdaannemer voor zowel straat- als rioleringswerk.
Door de inzet van vakkundig en ervaren personeel en het gebruik van moderne materialen breidt Willemsen Infra BV het gespecialiseerde takenpakket steeds verder uit. Zodoende zijn zij in staat om in te spelen op de eisen, die vanuit de markt aan hen worden gesteld. Door mee te bewegen met de wensen van hun opdrachtgevers kunnen zij flexibel opereren en tevens bijdragen aan de verdere ontwikkeling van vakmanschap en ervaring.

Bij Willemsen Infra BV draait alles om kwaliteit.
Het bedrijf is ISO 9001:2008, ISO 14001, BRL SIKB 7000 protocol 7001 en VCA** gecertificeerd. Desondanks stelt Willemsen Infra BV uitvoerende medewerkers voortdurend in de gelegenheid om hun kennis en vakkundigheid door nascholing en training te vergroten. Daardoor verzekert het bedrijf zich van inzicht en toepassing van de nieuwste technologische en innovatieve ontwikkelingen, want stilstand zien zij als achteruitgang.

Door het ontwikkelen van innovaties is o.a. Wikrib ontstaan. Wikrib is een applicatie voor het registreren en digitaliseren van gegevens voor een transparante en real-time overdracht naar de opdrachtgever.


Word hier lid van VMS